Over Ons
New Tech is een landelijk opererende technisch adviesbureau op het gebied van gebouw gebonden installaties en duurzaamheid. Als installatieadviseur zijn wij uw onafhankelijke en betrouwbare partner op het gebied van installatie-advies en het verduurzamen van uw vastgoed. Wij dragen bij in het creëren van duurzame en energiezuinige gebouwen met een optimale binnenklimaat waarin mensen veilig, gezond en comfortabel werken en wonen. Als ingenieursbureau spelen wij in op nieuwe ontwikkelingen over veranderende wetgeving, normen, bouwbesluit en duurzame technieken. Wij denken integraal mee in bouwprojecten en leveren steeds duurzame en integrale bouwconcepten aan die passen binnen uw bouwbudget. New Tech installatie adviesbureau streeft naar een optimaal resultaat door hechte samenwerking met de ontwerp- en bouwteampartners. Belangrijke uitgangspunten hierbij zijn de kwaliteit van binnenmilieu, werk- en leefomgeving en natuurlijk ook duurzaamheid.

Onze aanpak

Onze kennis en aanpak zorgt voor dat wij uw bouwbudget, kwaliteit en planning bewaken tijdens nieuwbouw, renovatie, verbouwingen en of transformatie van gebouwen en woningen. Door onze aanpak worden niet enkel de wensen vanuit techniek ingevuld maar worden ook de wensen van de eindgebruiker meegenomen in het technisch ontwerp, engineering, bestek, calculaties, begrotingen, werktekeningen en programma van eisen. Onze specialiteit is om gebouw gebonden installaties op een optimale manier in het technisch ontwerp- of uitvoeringsproces af te stemmen met mede ontwerp -en bouwteampartners zoals architecten, projectontwikkelaars, bouwmanagement-en bouwbegeleiding bureaus, vastgoed beheerders, constructeurs, aannemers en installateurs. Wij ontwerpen op een slimme manier, maken optimaal gebruik van beschikbare technische ruimten en stemmen de werking van installaties steeds af met de gebruikerswensen. Hiermee realiseren wij slimme en energie besparende concepten en dragen samen met u bij aan een duurzaam gebouw. Iedere installatie adviseur van New Tech ondersteunt en adviseert u zowel in de initiatief-, ontwerp- en bestek fase, als tijdens de aanbesteding, de uitvoering en het onderhoud en beheer. Wij bieden u een breed pakket aan diensten op het snijvlak van gebouw en installaties: installatietechniek in de meest brede zin, duurzame energietechniek, tekenwerk (Autocad, Revit en BIM) ,bouwfysica, akoestiek, binnenmilieu, installatieberekeningen, binnenklimaat onderzoeken, energie audits, energie labels (EPA), inspecties, omgevingsvergunningen en brandveiligheid. Wij ontwerpen, berekenen en tekenen technische installaties en bieden tevens ook oplossingen voor de deeltrajecten: energiebesparende adviezen, verduurzamingsadvies, terugverdientijdberekeningen, opstellen van programma van eisen, directie begroting en bestekken. Verder doen wij aanbestedingen, offertecontrole, geven gunningsadvies en doen tijdens de bouw kwaliteitscontrole en kwaliteitstoezicht en begeleiding.

Onderscheidend

Wij kunnen u in een project zo compleet mogelijk ten dienste zijn; van haalbaarheidsstudie of concept tot de implementatie, second opinion, inspecties, opleveringscontrole en nazorg. Naast een pragmatische aanpak onderscheiden wij ons door installatie ontwerpen steeds vanuit een creatieve visie benaderd. Hierin nemen wij de belangen van zowel de gebruikers als eigenaar van een pand in afweging en komen hierdoor tot integrale concepten en systeemkeuzen die aansluiten op het budget en het ambitieniveau van de klant.

 

Aan de slag met verduurzamen?

Bezoek ons duurzaamheidsloket voor advies en informatie over de nieuwste duurzame installatie technieken zoals warmtepompen, zonneboilers, led verlichting, zonnepanelen, pelletkachels en energie opslag systemen